ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.

اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

موضوع: نیلینگ یا میخ گذاری خاک چیست؟

بازدید: 633   تعداد پاسخ: 1
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    0

نیلینگ یا میخ گذاری خاک چیست؟

نیلینگ ساختمان یکی از روش‌های موثر در پایدارسازی دیواره‌های گود و تثبیت خاک است که به طور گسترده در پروژه‌های گودبرداری استفاده می‌شود. در این روش، میلگردهای فولادی به صورت عمودی و با فاصله‌های مشخص در خاک به داخل دیواره‌ها شاتکریت می‌شوند. این میلگردها به عنوان تقویت‌کننده، دیواره‌ها را در برابر فشارهای جانبی و ریزش تثبیت می‌کنند.

استفاده از نیلینگ در پروژه‌های عمرانی مزایای زیادی دارد؛ علاوه بر افزایش پایداری دیواره‌ها، هزینه‌های تخریب و بازسازی کاهش یافته و امکان اجرای پروژه در فضاهای محدود فراهم می‌شود. این روش به ویژه در گودبرداری‌های عمیق و شرایط خاکی نامناسب کاربرد دارد. همچنین، نیلینگ نسبت به دیگر روش‌های پایدارسازی، نیاز به تجهیزات کمتری دارد و می‌توان آن را به سرعت در پروژه‌ها پیاده‌سازی کرد.

اگر به دنبال آموزش‌های جامع و تصویری در این زمینه هستید و می‌خواهید بیشتر در مورد مراحل اجرای نیلینگ و کاربردهای آن بدانید، پیشنهاد می‌کنم اینجا کلیک کن:
    آکادمی عمران | مرکز آموزش و خدمات تخصصی عمران
    0
    برای کسانی که دنبال یه گزینه طبیعی و باکیفیت برای غذاهای بدون گلوتن یا دسرهای خانگی هستن، خرید آرد برنج هاشمی خرید آرد برنج هاشمی عطرآگین- قیمت امروز - فروشگاه عطرآگین پیشنهاد فوق‌العاده‌ایه! این آرد نه تنها عطر و طعم خاص برنج هاشمی رو داره، بلکه باعث می‌شه غذاها و دسرها خیلی نرم و خوشمزه بشن. من همیشه از شالی گستر عطراگین خرید می‌کنم و کاملاً از کیفیتش مطمئنم.
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری موضوع

اشتراک گذاری موضوع