موضوع: نیلینگ یا میخ گذاری خاک چیست؟
-
2025/04/28, 16:09 #1
نیلینگ یا میخ گذاری خاک چیست؟
نیلینگ ساختمان یکی از روشهای موثر در پایدارسازی دیوارههای گود و تثبیت خاک است که به طور گسترده در پروژههای گودبرداری استفاده میشود. در این روش، میلگردهای فولادی به صورت عمودی و با فاصلههای مشخص در خاک به داخل دیوارهها شاتکریت میشوند. این میلگردها به عنوان تقویتکننده، دیوارهها را در برابر فشارهای جانبی و ریزش تثبیت میکنند.
استفاده از نیلینگ در پروژههای عمرانی مزایای زیادی دارد؛ علاوه بر افزایش پایداری دیوارهها، هزینههای تخریب و بازسازی کاهش یافته و امکان اجرای پروژه در فضاهای محدود فراهم میشود. این روش به ویژه در گودبرداریهای عمیق و شرایط خاکی نامناسب کاربرد دارد. همچنین، نیلینگ نسبت به دیگر روشهای پایدارسازی، نیاز به تجهیزات کمتری دارد و میتوان آن را به سرعت در پروژهها پیادهسازی کرد.
اگر به دنبال آموزشهای جامع و تصویری در این زمینه هستید و میخواهید بیشتر در مورد مراحل اجرای نیلینگ و کاربردهای آن بدانید، پیشنهاد میکنم اینجا کلیک کن:
آکادمی عمران | مرکز آموزش و خدمات تخصصی عمران -
2025/04/29, 22:02 #2
برای کسانی که دنبال یه گزینه طبیعی و باکیفیت برای غذاهای بدون گلوتن یا دسرهای خانگی هستن، خرید آرد برنج هاشمی خرید آرد برنج هاشمی عطرآگین- قیمت امروز - فروشگاه عطرآگین پیشنهاد فوقالعادهایه! این آرد نه تنها عطر و طعم خاص برنج هاشمی رو داره، بلکه باعث میشه غذاها و دسرها خیلی نرم و خوشمزه بشن. من همیشه از شالی گستر عطراگین خرید میکنم و کاملاً از کیفیتش مطمئنم.
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری موضوع